Εντυπωσιακή κι η 3η εμφάνιση του Ολυμπιακού (pic)

Εντυπωσιακή κι η 3η εμφάνιση του Ολυμπιακού (pic)

Gazzetta team
Εντυπωσιακή κι η 3η εμφάνιση του Ολυμπιακού (pic)

bet365

Κατακόκκινη με λευκές ρίγες στο πάνω μέρος των μανικιών και φυσικά το επετειακό λογότυπο για τα 90ά γενέθλια του Ολυμπιακού η τρίτη εμφάνιση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Κατακόκκινη η τρίτη εμφάνιση του Ολυμπιακού. Μετά την ερυθρόλευκη και την μπλε, η Adidas έκανε γνωστή και την τρίτη εμφάνιση των νταμπλούχων Ελλάδας που είναι εξίσου εντυπωσιακή.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Μετά τις εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις, ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με τηνadidas παρουσιάζουν την 3η θρυλική εμφάνιση του Συλλόγου για τη σεζόν 2015-16. Η ολοκόκκινη 3η εμφάνιση της Ομάδας συνδυάζεται με τις λευκές ρίγες της adidas και λευκές λεπτομέρειες, ενώ στο μπράτσο της φανέλας βρίσκεται το επετειακό χρυσό badge των «90 Χρόνων» του Συλλόγου.

Τεχνολογία αιχμής adidas

Η τεχνολογία Adizero™ της adidas προσφέρει στους αθλητές ασύγκριτη εφαρμογή, μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων. Η κίνηση της φανέλας είναι απόλυτα φυσική και βρίσκεται σε αρμονία με το σώμα του αθλητή, ενώ οι ειδικές ραφές της μειώνουν δραματικά τις τριβές κατά τη διάρκεια της έντονης δράσης στον αγωνιστικό χώρο.

Η 3η εμφάνιση του Ολυμπιακού θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματαREDstore & redstore.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα