Ξανά face to face Μουρίνιο και Βενγκέρ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ξανά face to face Μουρίνιο και Βενγκέρ!

bet365

Μπορεί ακόμα να καίει έντονα η ... φωτιά στην κόντρα τους έπειτα και από το τελευταίο περιστατικό στο Community Shield, όμως οι Ζοσέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ καλούνται πολύ γρήγορα να έρθουν ξανά face to face!

Μισιούνται και το δείχνουν. Τίποτα δεν είναι «περασμένα - ξεχασμένα» ανάμεσά τους και βρίσκουν λόγους απλά να δίνουν συνεχώς «τροφή» στην κόντρα τους και αφορμές ο ένας στον άλλον για να μην θέλουν να πουν ούτε «γεια».

Όσο κι αν ο Βενγκέρ κατηγορήθηκε για... παιδιαρίσματα μετά το Community Shield, όταν αδιαφόρησε και δεν χαιρέτισε τον Μουρίνιο, ήταν απόδειξη πως δεν θέλει να έχει πολλά με τον Πορτογάλο και δεν δέχεται τα όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς ανάμεσά τους.

Η Netbet προσφέρει το ειδικό στοίχημα να τερματίσει η Αρσεναλ ψηλότερα από τις έξι λονδρέζικες ομάδες στη φετινή Barclays Premier League στο 2.90.

Σήμερα, καλούνται οι δυο τους να έρθουν ξανά πολύ κοντά, άσχετα αν δεν ανταλλάξουν ούτε ματιά! Οφείλουν να δώσουν το «παρών» στην ετήσια συγκέντρωση που πραγματοποιεί η Πρέμιερ Λιγκ στα γραφεία της, με καλεσμένους όλους τους προπονητές προκειμένου να συζητηθούν ορισμένα πράγματα ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Θα ήταν, ίσως, φρόνιμο να έχουν λάβει τα μέτρα τους οι διοργανωτές και να μην τους βάλουν σε διπλανές θέσεις, αν και σίγουρα θα ζητήσουν να αποφευχθούν τέτοιες προκλήσεις εντός γηπέδου και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα