«Μένουν μόνοι οι τραπεζικές εγγυήσεις για Τσαγκλαγιάν στον Ολυμπιακό»

«Μένουν μόνοι οι τραπεζικές εγγυήσεις για Τσαγκλαγιάν στον Ολυμπιακό»

«Μένουν μόνοι οι τραπεζικές εγγυήσεις για Τσαγκλαγιάν στον Ολυμπιακό»

bet365

Νέο δημοσίευμα από την Τουρκία εμφανίζει σίγουρη τη μετεγγραφή του Τσαγκλαγιάν στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι στην Ερσίγεσπορ περιμένουν μόνο το χαρτί από την τράπεζα που επιβεβαιώνει ότι έχει μπει το ποσό στο λογαριασμό της ομάδας.

Το όνομα του Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν επιστρέφει στον τούρκικο Τύπο με δημοσίευμα να τονίζει ότι έχει καθυστερήσει η μετεγγραφή λόγω του ότι οι άνθρωποι της ομάδας που ανήκει ο παίκτης αναμένουν να λάβουν το τραπεζικό έγγραφο που στέλνεται πάντα στις μετεγγραφές ώστε να έρθει στην Ελλάδα ο παίκτης.

Συγκεκριμένα, η «Fanatik» γράφει ότι Γαλατασαράι και Γκαζιάντεσπορ έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η Ερσίγεσπορ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τον «Πάτο της Τουρκίας».

Και εν συνεχεία αναφέρεται ότι ο παίκτης προπονείται μόνος του στην Κωνσταντινούπολη και ότι το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής είναι να δει η ομάδα το σχετικό έγγραφο από την τράπεζα.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει ότι ασχολείται με την εν λόγω περίπτωση, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας είχε δηλώσει ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας όχι μόνο έχουν κλείσει τον Τσαγκλαγιάν αλλά θέλουν ακόμη έναν παίκτη από εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα