Πέφτει η αυλαία των φιλικών στην Ολλανδία με Σίβασπορ

Πέφτει η αυλαία των φιλικών στην Ολλανδία με Σίβασπορ

Πέφτει η αυλαία των φιλικών στην Ολλανδία με Σίβασπορ

bet365

Ο Ολυμπιακός αποχαιρετά την Ολλανδία με το αποψινό φιλικό κόντρα στην Σίβασπορ (20:00, live από το gazzetta.gr, NS1), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Άρνεμ.

Ευκαιρία για περισσότερες δοκιμές αλλά να δει την ομάδα του ακόμη πιο βελτιωμένη από το φιλικό με την Φέγενορντ θα έχει ο Μάρκο Σίλβα στο φιλικό με τη Σίβασπορ, με το οποίο ο Ολυμπιακός αποχαιρετά την Ολλανδία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρομπέρτο, ο οποίος αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον αριστερό του αστράγαλο. Ετσι, ο Καπίνο θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Βούρος - Αυλωνίτης θα είναι σε ακόμη ένα ματς το αμυντικό δίδυμο. Ομάρ και Σαλινο θα αποτελέσουν τα δύο άκρα της τετράδας πίσω κι οι Ζντιέλαρ-Μπουχαλάκης θα είναι τα δύο χαφ. Ντοσεβί και Ντουρμάζ θα είναι στα άκρα με τον Χάρα να ξεκινάει ξανά στην κορυφή της επίθεσης και τον Φορτούνη να είναι από πίσω του.

Ο Πάρντο κι ο Μιλιβόγεβιτς δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμού, ενώ η λογική λέει ότι θα δούμε για πρώτη φορά τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον με την φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας μιας και το πρόβλημα που είχε αποτελεί παρελθόν.

Αυτό αναμένεται να είναι το 4ο φιλικό προετοιμασίας κόντρα σε τούρκικη ομάδα. Θυμίζουμε ότι ήδη έχει αντιμετωπίσει τις Ρίζεσπορ, Φενέρμπαχτσε και Αντάλιασπορ. Συνολικά, όμως, είναι το 7ο μιας και έχει παίξει κόντρα στις Ντούκλα Τβέντε και Φέγενορντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα