Κανονικά οι Χαβίτο, Μεχία, Τζάνης

Νίκος Τσιώκος
Κανονικά οι Χαβίτο, Μεχία, Τζάνης

bet365

Οι Χαβίτο, Μεχία, Τζάνης έλαβαν κανονικά μέρος στις σημερινές προπονήσεις του Πανθρακικού, που ήταν οι πρώτες μετά την επιστροφή από τον Βώλακα Δράμας.

Στην Κομοτηνή συνεχίστηκε από τη Δευτέρα (3/8) η προετοιμασία του Πανθρακικού, αφού ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο στον Βώλακα Δράμας. Αυτό έγινε με δύο προπονήσεις, στις οποίες ο Μανουέλ Ρόκα είχε ευχάριστα νέα. Αυτά ήταν ότι οι Φρανσίσκο Χαβίτο, Αλφρέδο Μεχία και Χρήστος Τζάνης συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα. Οι δύο πρώτοι έλαβαν για πρώτη φορά μέρος σε αυτό, ενώ ο τελευταίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αντίθετα, απουσίαζε ο Γιάννης Χρήστου, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον δεξιό του προσαγωγό στο φιλικό με τη Δόξα Δράμας και θα μείνει εκτός για μικρό χρονικό διάστημα. Από τη μεριά του, ατομικό ακολούθησε ο Τάσος Παπαχρήστος, αλλά ανεβάζει ρυθμούς, ενώ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Βασίλης Γαβριηλίδης.

Όσον αφορά τις προπονήσεις, η πρωινή περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχυδύναμης, αντίδρασης, κυκλοφορίας της μπάλας και πρέσινγκ στον αντίπαλο.

Το απόγευμα το... μενού περιείχε ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, πάσινγκ γκέιμ, ασκήσεις αμυντικής τακτικής, αντεπιθέσεις και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου. Έτσι, η προετοιμασία των ακριτών θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (4/8), ενώ για την Τετάρτη (5/8 20:00) έχει οριστεί το φιλικό με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα