Ερνάνι: Το «αγκάθι» και το... πρέσινγκ για το deal (vids)

Ερνάνι: Το «αγκάθι» και το... πρέσινγκ για το deal (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ερνάνι: Το «αγκάθι» και το... πρέσινγκ για το deal (vids)

bet365

Ο Ερνάνι είναι άκρως θετικός για Ολυμπιακό, πιέζοντας για την μεταγραφή του, όμως η βασική... διαφωνία των δύο πλευρών είναι για την οψιόν του παίκτη.
Ο 23χρονος χαρισματικός άσος της Πόρτο παραμένει μία επιλογή που είναι πολύ ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού για τα άκρα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ερνάνι που έχει την δυνατότητα να παίξει και δεξιά και αριστερά στην επίθεση σύμφωνα με τις νεότερες πηγές από την Πορτογαλία όχι μόνο θέλει πολύ να έρθει στον Ολυμπιακό και λόγω Τσάμπιονς Λιγκ και εξαιτίας του πολύ καλού ονόματος της ομάδας αλλά και της παρουσίας του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της αλλά και πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση.
Η απόκλιση των δύο πλευρών εστιάζεται κυρίως στην οψιόν για την αγορά του παίκτη. Ο Ολυμπιακός θέλει ετήσιο δανεισμό με buy out στα 4 - 5 εκατ. ευρώ και η Πόρτο ζητάει να μπει ένα ποσό της τάξεως των 9 - 10 εκατ. ευρώ. Σίγουρα αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει αλλά προς το παρόν η διαφωνία αυτή καλά κρατεί. Το συμβόλαιο του Ερνάνι, όπως και το ποσό για τον δανεισμό δεν θα είναι πρόβλημα για τον Ολυμπιακό.
Ο παίκτης αμείβεται με περίπου 650.000 ευρώ ετησίως. Το ζητούμενο είναι πως οι πρωταθλητές συνεχίζουν να προσπαθούν να αποσπάσουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Στην Ιβηρική θεωρούν κομβική την τρέχουσα εβδομάδα αλλά εκτιμούν πως η διάθεση του Ερνάνι να παίξει στον Ολυμπιακό και το πρέσινγκ που ασκεί, μπορούν να επιφέρουν άμεσα το deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα