Ολυμπιακός: Τρεις οι απόντες, σε ετοιμότητα Πάρντο και Φινμπόγκασον (pic)

Ολυμπιακός: Τρεις οι απόντες, σε ετοιμότητα Πάρντο και Φινμπόγκασον (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τρεις οι απόντες, σε ετοιμότητα Πάρντο και Φινμπόγκασον (pic)

bet365

Δύο προπονήσεις έκανε την Δευτέρα ο Ολυμπιακός με τον Μάρκο Σίλβα να έχει απουσίες αλλά και επιστροφές. Πότε θα είναι διαθέσιμοι οι Γούτας και Μποτία.
Έμφαση δόθηκε σε κυκλοφορία, πίεση και τακτική. Από το απογευματινό πρόγραμμα της Δευτέρας απείχαν οι Τσόρι, που έχει κάκωση στο γόνατο, Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει κάκωση χαμηλά στο πόδι του αλλά και ο Ρομπέρτο με μικροενοχλήσεις. Και οι τρεις θα προφυλαχθούν για την Σίβασπορ. Από την άλλη ο Φελίπε Πάρντο επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς.
Επίσης σε καθεστώς ετοιμότητας είναι πλέον ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός λογικά θα πάρει και χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Τρίτης. Από εκεί και πέρα οι Μποτία και Γούτας συνεχίζουν τα προγράμματά τους στον Ρέντη και στα μέσα Αυγούστου θα είναι στην διάθεση του προπονητικού επιτελείου. Επίσης στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους βρίσκονται οι Τζανδάρης και Κολοβός, που επίσης δεν έχουν ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο Έρμελο. Δείτε πιο κάτω το post του Τσόρι για τον τραυματισμό του.

Cuanto mas te golpean, mas fuerte tiene que ser tu Fe!!, unos días fuera y a volver con todo!⚽️The more they hit you,...

Posted by Alejandro 'Chori' Domínguez on Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα