Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την ρεβάνς με την Μπριζ!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την ρεβάνς με την Μπριζ!

Νίκος Αθανασίου
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την ρεβάνς με την Μπριζ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Μπριζ, με τον Γιάννη Αναστασίου να παίρνει στην αποστολή τον Πέτριτς που δεν προπονήθηκε την Δευτέρα.

Το πρωί της Τρίτης ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για το Βέλγιο, εκεί όπου στο Μπριζ το βράδυ της Τετάρτης καλείται να προκριθεί, υπερασπιζόμενος το 2-1 της Αθήνας. Οι «πράσινοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας, με τον Γιάννη Αναστασίου να μην έχει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ακόμη και ο Μλάντεν Πέτριτς που δεν προπονήθηκε λόγω στομαχικών διαταραχών συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως παιχνίδια τακτικής και τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.
Ο Τελάντερ έκανε το πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ο Εσιέν συνέχισε την αποθεραπεία του.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ και Καλτσάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα