Ολυμπιακός: H περίπτωση Μαρλόν για την άμυνα και ο Μπαλάντα (vids)

Ολυμπιακός: H περίπτωση Μαρλόν για την άμυνα και ο Μπαλάντα (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: H περίπτωση Μαρλόν για την άμυνα και ο Μπαλάντα (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός ψάχτηκε για τον νεαρό μπακ Μαρλόν, με την υπόθεση να μην προχωράει θετικά. Ποιά τα εμπόδια για αυτόν και για Μπαλάντα, για τον οποίο έγινε πρώτη κίνηση και θα υπάρξει και 2η.

Οι Πειραιώτες έριξαν τις τελευταίες ημέρες... δίχτυα και στην Λατινική Αμερική για παίκτες για το κέντρο της άμυνας. Και τους προέκυψαν δύο παίκτες σε μικρή ηλικία ενώ εκείνοι αναζητούν στόπερ με εμπειρία και πιο μεγάλες παραστάσεις. Ο ένας ήταν ο Έντερ Μπαλάντα. Ένα όνομα που έχει ήδη γραφτεί. Για τον 22χρονο σέντερ μπακ από την Μπογκοτά της Κολομβίας τα μείον ήταν δύο: το πρώτο το νεαρό της ηλικίας του και το δεύτερο πως η Ρίβερ Πλέιτ στις συζητήσεις που έγιναν δεν έδειξε διατεθειμένη να πέσει κάτω από τα 5 - 5,5 εκατ. ευρώ.

Παρόλα αυτά στην Αργεντινή επιμένουν και θεωρούν πως θα γίνει και νέα κρούση για τον παίκτη. Μία κίνηση που θα αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ. O άλλος νεαρός μπακ από την λατινοαμερικάνικη αγορά ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο 19χρονος Μαρλόν της Φλουμινένσε, ένας Βραζιλιάνος που μπορεί να παίξει και ως αμυντικό χαφ, τα δεδομένα είναι πάνω κάτω τα ίδια. Αν και πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση παίκτη -που όπως και ο Μπαλάντα είναι διεθνής στην χώρα του- η «Φλου» αξιώνει ακόμα και πάνω από 6 εκατ. ευρώ, κάτι που καθιστά δύσκολο να μπει στην τελική της ευθεία μία τέτοια υπόθεση.

Πρόκειται πάντως για στόπερ, που έχει τραβήξει την προσοχή συλλόγων όπως η Ρόμα, η Μίλαν και η Γιουβέντους. Και η Φλουμινένσε βέβαια θα κοιτάξει να καρπωθεί όσο πιο πολλά χρήματα γίνεται. Αμφότεροι είχαν προταθεί προ ημερών στον σύλλογο για να ασχοληθεί μετά μαζί τους. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός ασχολείται με την συγκεκριμένη αγορά για παίκτη. Κυρίως όμως από εκεί κλείνει εξτρέμ και επιθετικούς. Ο χρόνος θα δείξει το εάν μπορεί να κλείσει κάποιον κεντρικό αμυντικό από ομάδα της Λατινικής Αμερικής, αν και η ευρωπαϊκή αγορά δείχνει να έχει το... προβάδισμα για την θεση αυτή. Οι προτάσεις πάντως για στόπερ έρχονται διαρκώς στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έτσι και αλλιώς σε μία μεταγραφική περίοδο οι ανατροπές είναι συνεχείς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα