Το... συζητάει και για δεύτερο στόπερ ο Ολυμπιακός!

Το... συζητάει και για δεύτερο στόπερ ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Το... συζητάει και για δεύτερο στόπερ ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές και τις διεργασίες για έναν στόπερ πρώτης γραμμής ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί και για άλλον κεντρικό αμυντικό. Ανοιχτό του Ερνάνι και για φορ.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να... χτίσουν το καλύτερο αμυντικό δίδυμο για τη νέα περίοδο και έτσι κινούνται προς εκείνη την κατεύθυνση. Τα ονόματα που συνδέονται με τους νταμπλούχους Ελλάδας είναι πολλά. Ανάμεσά τους αυτό του 29χρονου Μάρκο Αντρεόλι, που φεύγει από την Ίντερ και τον θέλουν αρκετές ομάδες από την γειτονική μας χώρα, όπως η Μπολόνια. Στο Λιμάνι αναζητούν έναν έμπειρο σέντερ μπακ από το... πάνω ράφι.

Έναν παίκτη που να κάνει την διαφορά και να βοηθήσει στην περαιτέρω... θωράκιση της άμυνας. Επίσης όμως στο... τραπέζι έχει πέσει και το ενδεχόμενο να γίνουν... κρούσεις και για έναν ακόμα στόπερ από την αγορά του εξωτερικού. Φυσικά και σε αυτήν την υπόθεση ο πρώτος λόγος ανήκει στον Μάρκο Σίλβα και προτεραιότητα έχει η αγορά της Ιβηρικής. Την ίδια στιγμή όμως πάντα είναι στο προσκήνιο η Ιταλία και η Αγγλία.

Για την ενίσχυση για τους εξτρέμ o Ερνάνι μπορεί να παραμένει σε πρώτο πλάνο, ωστόσο θα εξαρτηθούν πολλά και από το ποιά τελικώς θα είναι η τύχη πλαγίων επιθετικών σαν τον Τζίμι Ντουρμάζ. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως τα... φτερά δεν θα τονωθούν και άλλο και στον βαθμό του εφικτού και όπου κριθεί. Εκτός των άλλων παραμένει πάντα ανοιχτό και το θέμα της απόκτησης ενός ακόμα επιθετικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και φυσικά για το υπάρχον ρόστερ υπάρχουν και άλλα... ερωτηματικά και κενά που θα χρειαστεί να καλυφθούν (για άκρα άμυνας και ίσως και κέντρο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα