Ανακοίνωσε το φιλικό με την Ξάνθη η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε το φιλικό με την Ξάνθη η Βέροια

bet365

Η Βέροια επισημοποίησε το φιλικό με την Ξάνθη εντός έδρας, το οποίο ήταν γνωστό εδώ και μερικές ημέρες. Στα 5 ευρώ η είσοδος.

Εδώ και αρκετές ημέρες είναι γνωστό ότι Βέροια και Ξάνθη θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, με τη σέντρα αυτού να ορίζεται στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης (5/8). Η «βασίλισσα του Βορρά», μάλιστα, το επισημοποίησε τη Δευτέρα (3/8) με την ανακοίνωση αυτού. Επίσης, γνωστοποίησε ότι η είσοδος θα είναι στα 5 ευρώ, με εξαίρεση τις γυναίκες και τα παιδιά κάτω 12 ετών, που θα μπορούν να μπουν δωρεάν στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος, η "Βασίλισσα" θα αντιμετωπίσει την Skoda Ξάνθη την Τετάρτη 05/08 και ώρα 19.00, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€. Ισχύει η δωρεάν είσοδος για γυναίκες και παιδιά έως 12 ετών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα