ΜακΛάρεν: «O Κολοτσίνι έχει ζητήσει να μείνει στη Νιουκάστλ»

Δημήτρης Τομαράς
ΜακΛάρεν: «O Κολοτσίνι έχει ζητήσει να μείνει στη Νιουκάστλ»

bet365

O Στιβ ΜακΛάρεν τόνισε στον αγγλικό Τύπο πως ο φερόμενος στόχος του Ολυμπιακού για την άμυνα, Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, του έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει στη Νιουκάστλ.

Ο προπονητής της Νιουκάστλ έσπευσε να επισημάνει πως «ο Κολοτσίνι έχει ζητήσει να μείνει στη Νιουκάστλ». Ο Στιβ ΜακΛάρεν συνέχισε λέγοντας για τον φερόμενο ως στόχο της άμυνας του Ολυμπιακού: «Του έχω μιλήσει αρκετές φορές. Είναι επτά χρόνια που είναι μαζί μας. Πλησιάζει προς το τέλος της καριέρας του και θέλει να την κλείσει εδώ. Έχω πει γι' αυτόν ότι 'τέλεια.

Στο 1.52 προσφέρεται στη NetBet να τερματίσει πιο ψηλά από την μισητή Σάντερλαντ, η Νιουκάστλ στη φετινή Barclays Premier League.

Εμένα μου κάνει να μείνει εδώ'. Έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και η Νιουκάστλ είναι πάντα η πρώτη επιλογή του. Ξέρω πως υπάρχουν φήμες και εκτιμήσεις ή πληροφορίες για το μέλλο του, όμως θέλει να μείνει εδώ και να βοηθήσει και άλλο την ομάδα». Ο 33χρονος σέντερ μπακ με ιταλικό διαβατήριο είναι μόλις ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί και γραφτεί για την άμυνα του Ολυμπιακού.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα