Ό,τι γίνει με Ντε Χέα, μέχρι το Σάββατο...

Κώστας Ζάλιαρης
Ό,τι γίνει με Ντε Χέα, μέχρι το Σάββατο...

bet365

Η πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ θα έχει βρει ολοκληρωμένο το σήριαλ για τον Νταβίντ Ντε Χέα. Αυτό θέλει ο Λουίς Φαν Χάαλ και έχει δώσει εντολή.

Με το σκεπτικό πως δεν θέλει στο ρόστερ έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα είναι χαρούμενος στο «Ολντ Τράφορντ», ο Ολλανδός κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» θέλει να προχωρήσει άμεσα η πώληση του Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τη «Daily Mirror» θα γίνουν δραστικές κινήσεις για την απόκτηση και του Γιάσπερ Σίλενσεν από τον Άγιαξ, προκειμένου μαζί με τον Σέρχιο Ρομέρο να καλυφτεί όσο το δυνατόν καλύτερα το κενό που θα αφήσει ο Ισπανός πορτιέρο πίσω του. Πρόθεση των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ είναι να διαθέσουν το ποσό των 35 εκατ.ευρώ στον Άγιαξ για να πάρουν τον Σίλενσεν, όμως, επενδύοντας αμέσως τα χρήματα που θα μπουν για... λίγο στα ταμεία του συλλόγου μετά την παραχώρηση του Ντε Χέα.

Η διορία για την ολοκλήρωση της υπόθεσης, είναι το Σάββατο. Μέχρι, δηλαδή, το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για τον σύλλογο του Μάντσεστερ, απέναντι στην Τότεναμ για την 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα