«Μαζουακού ή Τρεμουλινάς για Ρόμα»

Gazzetta team
«Μαζουακού ή Τρεμουλινάς για Ρόμα»

bet365

Ο Λούκας Ντιν βρίσκεται κοντά Ρόμα για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνάς της, με τους Μαζουακού και Τρεμουλινάς να είναι οι επόμενοι στόχοι για τη θέση.

Η Ρόμα σκέφτεται... γαλλικά για την αγορά δύο αριστερών μπακ αυτό το καλοκαίρι, με το όνομα του Αρτούρ Μαζουακού να έχει παίξει αρκετά τον τελευταίο καιρό ως υποψήφιος. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sky Italia, οι «τζαλορόσι» έχουν βάλει πλώρη για να αποκτήσουν και άλλον ποδοσφαιριστή από τη Γαλλία.

Ο λόγος για τον Λούκας Ντιν της Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για δανεισμό του νεαρού αμυντικού και μάλιστα φαίνεται πως βρίσκονται σε καλό δρόμο. Οι Ρωμαίοι φέρονται μάλιστα να έχουν έρθει σε επαφή και με τον ατζέντη του Μπενουά Τρεμουλινάς από τον Ιούνιο και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν την υπόθεση.

Σημειώνεται ωστόσο, πως παρότι η Ρόμα βρίσκεται κοντά στον Ντιν, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις και για τον Μαζουακού εάν δεν καταφύγει στη λύση του μπακ της Σεβίλλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα