Βενγκέρ: «Δεν εγκαταλείψαμε τη φιλοσοφία μας»

Gazzetta team
Βενγκέρ: «Δεν εγκαταλείψαμε τη φιλοσοφία μας»

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του Μουρίνιο για αλλαγή φιλοσοφίας στην Άρσεναλ, παραδέχθηκε ότι οι Κανονιέρηδες αμύνθηκαν περισσότερο απ' ότι συνήθως και δήλωσε περήφανος για τον τρόπο παιχνιδιού τους.

«Δεν εγκαταλείψαμε τίποτα» απάντησε ο Αλσατός σε σχετική ερώτηση για τις δηλώσεις του Μουρίνιο, προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι αμυνθήκαμε γιατί η Τσέλσι ήταν ένα ψυχολογικό εμπόδιο στο μυαλό των ποδοσφαιριστών μου. Προσωπικά, πρέπει να πω ότι το ρεκόρ δεν ήταν στο μυαλό μου καθόλου. Αλλά όσο μου το σερβίρετε στις συνεντεύξεις Τύπου, μπορεί να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές μου. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε η ομάδα σε μερικές περιόδους του παιχνιδιού, βοήθησε. Ήταν σημαντικό να βγάλουν αυτό το εμπόδιο από μπροστά τους. Ήμασταν πιο απασχολημένοι να κρατήσουμε το 1-0 από το να παίξουμε. Αυτό πρέπει να το δεχθούμε. Δεν νομίζω όμως ότι εγκαταλείψαμε τη φιλοσοφία μας. Θέλαμε να κερδίσουμε, συμπεριφερθήκαμε έτσι και είμαι περήφανος γι' αυτό».

Για το γεγονός ότι δεν χαιρέτησε τον Μουρίνιο μετά το τέλος του τελικού, είπε: «Χαιρέτησα αρκετούς σήμερα μετά το ματς, αλλά δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο. Πιστεύω σε μια δουλειά που πρέπει να σέβεσαι τους ανθρώπους και να σέβεσαι τον καθένα».

Τέλος, ερωτηθείς για την παρουσία του Πετρ Τσεχ, απάντησε: «Ήταν πολύ καλός και ίσως είχε μία επίδραση στους παίκτες της Τσέλσι επίσης. Νομίζω ότι νιώθουν πως για να σκοράρουν απέναντί του, πρέπει να πετύχουν το τέλειο γκολ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα