«Με αυτοπεποίθηση κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Με αυτοπεποίθηση κόντρα στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο προπονητής της Μπριζ και τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, μίλησαν για την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό και εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για πρόκριση.

Η νίκη επί της Μέχελεν έδωσε αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές της Μπριζ ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισαν και οι ίδιοι... Ο προπονητής Μισέλ Πρεντόμ, αλλά και οι ποδοσφαιριστές Ντιαμπί, Ουλάρε και Ντρικς μίλησαν για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Μισέλ Πρεντόμ: «Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να προκριθούμε την Τετάρτη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παρατάξω μία ενδεκάδα με ανέτοιμους ποδοσφαιριστές. Ο Σίμονς και ο Μόλντερ έπαιξαν επειδή δεν έχω άλλους στις θέσεις τους. Ο Ντιρκς αξιοποίησε την ευκαιρία του και με ικανοποίησε. Ο Ιζκέρντο ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και τον αφήσαμε να ξεκουραστεί. Επίσης, δεν χρησιμοποίησα το Βάθκεθ».

Αμπντουλαγιέ Ντιαμπί: «Η νίκη επί της Μαλίν ήταν σημαντική, επειδή ήρθε μετά από 3 συνεχόμενες ήττες και μας τονώνει την αυτοπεποίθηση πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Δεν νιώθουμε έξτρα πίεση, γιατί ας μην ξεχνάμε πως αυτό ήταν το πρώτο ματς στην έδρα μας. Τα προηγούμενα 3 ήταν εκτός. Σαφώς στην Αθήνα μπορούσαμε να είχαμε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά, τίποτα δεν χάθηκε. Την Τετάρτη πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, με πάθος, δίψα και να αρχίσουμε με ενθουσιασμό. Με τη βοήθεια των οπαδών μας, θα τα καταφέρουμε».

Όμπι Ουλάρε: «Αυτή την εβδομάδα έχουμε τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Στην Αθήνα δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Την Τετάρτη έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε. Εάν θα παίξω, εξαρτάται από τον προπονητή. Σήμερα, ξεκουράστηκαν κάποιοι παίκτες. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για το ματς της Τετάρτης».

Τόορ Ντιρκς: «Απολαμβάνω να παίζω για τους οπαδούς μας και είναι ωραίο να ακούς το όνομα σου όταν γίνεσαι αλλαγή. Ήταν η ώρα να βγω, γιατί άρχισα να νιώθω κράμπες. Αυτό πρέπει να το ξεπεράσω και δουλεύω για αυτό, ώστε να μπορώ να αντέξω ένα ολόκληρο παιχνίδι. Οι οπαδοί με ενθαρρύνουν και μου δίνουν κίνητρο να εξελιχθώ. Στο μέλλον, πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και την Τετάρτη πρέπει να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Το Champions League είναι ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα