Φορτούνης: «Ακόμα καλύτεροι...»

Φορτούνης: «Ακόμα καλύτεροι...»

Gazzetta team
Φορτούνης: «Ακόμα καλύτεροι...»

bet365

Ο καλύτερος παίκτης της ερυθρόλευκης προετοιμασίας, ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για την εικόνα των φιλικών εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του πως ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα καλύτερος!

Είναι ο κορυφαίος ερυθρόλευκος της προετοιμασίας και κόντρα στη Φέγενορντ έδωσε μια μοναδική παράσταση. Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το χθεσινό φιλικό, αλλά και τη σεζόν που έρχεται «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Πιστεύω πως παίξαμε με μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, η οποία αυτή την στιγμή είναι πολύ πιο έτοιμη από εμάς. Αλλά εμείς δείξαμε από την μεριά μας ότι έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα. Κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Αν και είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας ακόμα, πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη» και πρόσθεσε: «Σίγουρα, έχουμε ακόμα ένα φιλικό. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει πάντα για την νίκη, θέλουμε να κερδίσουμε και αυτό, να γυρίσουμε στην Ελλάδα για να παίξουμε και εκεί, που έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη, πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό ματς, να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε την δουλειά μας».

Φουστέρ: «Καλή εικόνα σαν ομάδα»

Ενθουσιασμένος από την εικόνα της ομάδας του και ο Νταβίντ Φουστέρ, που μίλησε για τα φιλικά στην Ολλανδία και αυτά που ζητά ο Μάρκο Σίλβα. «Ήταν πολύ καλή η εικόνα μας πραγματικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι από αυτή την ομάδα, η οποία είναι μια ομάδα με καλή ποιότητα , που ξεκινάει σε μια βδομάδα το πρωτάθλημα και εμείς δείξαμε μια καλή εικόνα σαν ομάδα. Δουλέψαμε ειδικά την πίεση για τον συγκεκριμένο αγώνα. Πιέσαμε ψηλά και καταφέραμε να βρούμε την ομάδα τους σε αντεπιθέσεις και πιστεύω ότι ήταν ένα σημαντικό στοιχείο για το παιχνίδι μας σήμερα» και κατέληξε ο Ισπανός: «Πιστεύω η προετοιμασία είναι καλή. Παίξαμε δυο παιχνίδια στην Ολλανδία και πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Μας έχει μείνει ένα τρίτο παιχνίδι, οπότε πρέπει να τα δώσουμε όλα έτσι ώστε να τα πάμε καλά και σε αυτό το ματς και να γυρίσουμε στην Αθήνα ευχαριστημένοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα