Δεν είναι για τον Μπεργκ!

Δεν είναι για τον Μπεργκ!

Νίκος Ρόλλας
Δεν είναι για τον Μπεργκ!

bet365

Το λόγο της συνάντησης των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ, στο Βέλγιο, αποκάλυψαν οι «πράσινοι».

Με αφορμή το ραντεβού που είναι προγραμματισμένο να γίνει την Τρίτη μεταξύ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και τον εκπρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ, έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Σουηδού.

Προκειμένου να μπει τέλος σε αυτή την παραφιλολογία και να μην συντηρείται ένα θέμα που ουσιαστικά δεν υπάρχει, από την ΠΑΕ ξεκαθάριζαν πως η συνάντηση αυτή αφορά τον ατζέντη που εκπροσωπεί τον πρώτο σκόρερ του «τριφυλλιού» και όχι τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Κάτι που σημαίνει οτι δεν πρόκειται να συζητηθεί κάποια πρόταση ή γενικώς το ενδεχόμενο να πουληθεί, αλλά κάτι που αφορά τη συνεργασία που έχει το συγκεκριμένο γραφείο με τους «πράσινους».

Πάντως, στο ραντεβού αυτό το παρών θα δώσουν ο Τάκης Φύσσας, ο Λεωνίδας Βόκολος και ενδεχομένως ο Γιάννης Αλαφούζος με με την Αθηνά Μπαλωμένου,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα