Οι τιμές για το ΑΕΚ-Σεβίλλη και το δώρο (pics)

Οι τιμές για το ΑΕΚ-Σεβίλλη και το δώρο (pics)

Γιώργος Τσακίρης
Οι τιμές για το ΑΕΚ-Σεβίλλη και το δώρο (pics)

bet365

Τις πρώτες λεπτομέρειες για το φιλικό με την κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, που έδωσε στην δημοσιότητα και το συλλεκτικό μπλουζάκι που θα δοθεί σε συγκεκριμένες θύρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ...

Από τα 5 ευρώ ξεκινούν οι τιμές των εισιτηρίων του φιλικού του ερχόμενου Σαββάτου 8 Αυγούστου στις 21.00 κόντρα στην ισπανική Σεβίλλη με την ΑΕΚ να εμφανίζεται για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της, μετά την προετοιμασία στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας, και με τις νέες εμφανίσεις της NIKE.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι αγοράσουν εισιτήριο στις Θύρες 7, 11 και 13 έναντι 25€ (παιδικά 5€), στη Θύρα 9 έναντι 30€ (παιδικά 10€), στη Θύρα 29 έναντι 40€ (παιδικά 15€) και στις Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 έναντι 100€ (παιδικά 40€) θα παραλαμβάνουν δωρεάν το συλλεκτικό t-shirt της NIKE ειδικά σχεδιασμένο για το φιλικό με τη Σεβίλλη. Για τα 15.000 συλλεκτικά t-shirts θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η Σεβίλλη θα παλέψει να μπει στην πρώτη τετράδα της La Liga και η Vistabet προσφέρει το ειδικό στοίχημα στο 2.70.

Η προπώληση των εισιτηρίων και η παραλαβή των t-shirts θα γίνεται από την αίθουσα Κασιμάτη στο ΟΑΚΑ, ενώ η προσφορά του t-shirt θα ισχύσει και για τους αγοραστές των e-tickets.

Στις υπόλοιπες Θύρες οι τιμές των εισιτηρίων για το φιλικό με τη Σεβίλλη είναι:

Θύρες 1, 15, 35 : 5€
Θύρες 17, 19 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 3, 21* : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 5 : 20€ (Παιδικά 5€)


*Η αγορά εισιτηρίων στην οικογενειακή θύρα 21 μπορεί να γίνει μόνο από τα εκδοτήρια στις οικογένειες που προμηθεύτηκαν εισιτήριο διαρκείας 2015-16 (απαραίτητη η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας).

Λεπτομέρειες για τις μέρες και ώρες προπώλησης των εισιτηρίων του φιλικού καθώς και για την ηλεκτρονική αγορά μέσω του www.aekfc.gr θα υπάρξουν σε νέα ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα