Αυτόν τον Ντουρμάζ ποιος δεν τον θέλει;

Αυτόν τον Ντουρμάζ ποιος δεν τον θέλει;

Αυτόν τον Ντουρμάζ ποιος δεν τον θέλει;

bet365

Ο Τζίμι Ντουρμάζ έβγαλε ποιότητα και τσαμπουκά στο χθεσινό φιλικό με την Φέγενορντ και το gazzetta.gr στέκεται στα 3+1 σημεία του αγώνα που πρέπει να κρατήσει κάποιος από την εμφάνιση του Σουηδού.

Όταν ο Κάμπελ έφυγε, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έπρεπε να κινηθούν για τον αντικαταστάτη του. Και αυτός τελικά ήταν ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος να τονίσουμε ήταν πιο... τσουχτερή επιλογή από τον Κοσταρικανό (2.000.000 πήρε η Γκεντσλερμπιρλιγκί). «Φίλε τα μισά να κάνει απ' αυτά που βλέπω στις προπονήσεις, θα είναι σούπερ», μου είχε πει κάποιος (συγγνώμη για τον πρώτο πρόσωπο) που τον έβλεπε καθημερινά στις πρώτες προπονήσεις της ομάδας. Φαίνεται, όμως, πως ο παίκτης τα έκανε αυτά μόνο στο Ρέντη γιατί στο γήπεδο δεν είχε και μεγάλη συνεισφορά.

Η αλήθεια, επίσης είναι πως όταν ακούστηκε ότι ο Περέιρα τον θέλει στη Φενέρμπαχτσε κάποιοι στην ομάδα περίμεναν την τελική κρούση για να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του (περίπου 900.000 ευρώ τον χρόνο).

Φέτος, στην προετοιμασία βγάζει ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο και στο χθεσινό φιλικό με την Φέγενορντ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Μάρκο Σίλβα. Ήταν ένας απ' αυτούς που έκανε... έξαλλους τους Ολλανδούς με την αγωνιστική του εικόνα. Ήταν ο παίκτης που είχαν δει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πριν τον φέρουν από την Τουρκία στο Λιμάνι.

Το μόνο που δεν του έχει έρθει ακόμη είναι το γκολ, το οποίο και ψάχνει (και καλά κάνει). Με την Τβέντε είχε δοκάρι, ενώ χθες τη δική του προσπάθεια καρπώθηκε ο Χάρα και άνοιξε το σκορ στο «Ντε Κάιπ».

Πάμε να δούμε τα 3+1 σημεία που γεμίζουν αισιοδοξία ότι φέτος θα δούμε έναν καλύτερο Ντουρμάζ.

- Στο πρώτο γκολ στο 6' πήρε την μπάλα στο κέντρο από τα αριστερά την γύρισε στον Μπουχαλάκη, στη συνέχεια πήρε τη γραμμή του ανέβηκε, ο Φορτούνης έκλεψε την μπάλα την έδωσε στον Ντουρμάζ έπαιξαν μεταξύ τους, ο πρώτος του έκανε την κάθετη ο Σουηδός σούταρε αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε και στη συνέχεια ο Χάρα άνοιξε το σκορ.​

- Στο 2-0 είναι αυτός που κουβαλάει την μπάλα, ανεβάζει την ομάδα, τη στιγμή που πρέπει τη δίνει στον Φορτούνη, εκείνος κάνει κοντρόλ και πάσα για τον Πάρντο κι ο Κολομβιανός με κοντρόλ βάζει την μπάλα μέσα στην περιοχή και με το δεξί του γράφει το 2-0, με το δεύτερό του τέρμα στα φιλικά του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.

- Και στο τρίτο γκολ, ωστόσο, ο Σουηδός με ρίζες από την Τουρκία έβαλε το... ποδαράκι του. H πάσα του Μπουχουλάκη, τον έβγαλε πλάγια αριστερά, εκείνος έκανε τη σέντρα, ο Χάρα δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά, έπεσε στο χορτάρι αλλά ο Φορτούνης ήταν εκεί για να κάνει το 0-3 με μια περίτεχνη ενέργεια και να γεμίσει με νεύρα τους αντιπάλους.

- Ο Ντουρμάζ, όμως, έβγαλε και τσαμπουκά που στο ποδόσφαιρο απαιτείται στο 42'. Όταν τα... αίματα άναψαν μεταξύ του Σαλίνο και του Μπιλάλ Μπασατσίκογλου ήταν εκεί για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του. Ίσως να το παράκανε σπρώχνοντάς τον μετά αλλά κι οι Ολλανδοί βλέποντας τον Ολυμπακό να τους νικάει 2-0 πριν καλά καλά κλείσει το ημίχρονο έκαναν σαν... γυναίκα στις μέρες της.

Αυτόν τον Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός τον θέλει. Αυτόν τον Ντουρμάζ, ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται. Αυτόν τον Ντουρμάζ, ο Μάρκο Σίλβα θα τον χρησιμοποιήσει. Αυτός ο Ντουρμάζ θα κάνει τον Ερνάνι (με το καλό να έρθει) να είναι καλύτερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα