Με 23 στο Αγρίνιο η Κέρκυρα

Gazzetta team
Με 23 στο Αγρίνιο η Κέρκυρα

bet365

Έτοιμη για το φιλικό με τον Παναιτωλικό η Κέρκυρα, η οποία αναχωρεί για Αγρίνιο το πρωί της Κυριακής με τον Σόλιτς στην αποστολή.

Με συνολικά 23 παίκτες στην αποστολή θα αναχωρήσει αύριο, το πρωί (Κυριακή, 2/8) η Κέρκυρα για το Αγρίνιο, όπου το απόγευμα (20.00) θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Παναιτωλικού την τοπική ομάδα, στον δεύτερο φιλικό αγώνα προετοιμασίας της.

Εν συγκρίσει με τους 22 που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την περασμένη Τετάρτη (29/7, 2-0) εκτός έμεινε ο νεαρός, Άντονι Ίσερης. Ενώ στο νησί θα μείνουν εκ νέου και οι Αλέξανδρος Κόντος (οστικό οίδημα, συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα), Γιώργος Παρασκευαϊδης (προληπτικά, λόγω των ενοχλήσεών του, παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΣ – προπονείται, αλλά πιο συντηρητικά) και Παναγιώτης Σαμπανίδης.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν ο νεαρός, υπό δοκιμή, Σταμάτης Μανωλάς, καθώς και ο επίσης υπό δοκιμή, Κροάτης, Alexandar Solic.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί»: Κουτζαβασίλης, Τριαντάφυλλος (τερμ.), Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Καραγιαννίδης, Μεντής, Κ. Μανωλάς, Στ. Μανωλάς, Ντιόγκο, Γκόμες, Βλάχος, Σιόντης, Κρητικός, Καρντόζο, Ντουαλά, Ζορμπάς, Λίλα, Μαρκόφσκι, Καϊκούτ, Γεωργακόπουλος, Μακρίδης, Κοτάτης, Σόλιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα