Στον Πανελευσινιακό ο αδερφός του Πουλίδο

Νίκος Τσιώκος
Στον Πανελευσινιακό ο αδερφός του Πουλίδο

bet365

Ο αδερφός του Άλαν Πουλίδο, Αρμάντο, ξεκίνησε προπονήσεις με τον Πανελευσινιακό και αν πείσει τον Τίμο Καβακά, τότε θα αποκτηθεί από τον σύλλογο της Ελευσίνας.

Μεγάλες βλέψεις έχει ο Πανελευσινιακός ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα τον βρει στη Football League. Η ομάδα της Ελευσίνας έχει προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της, όπως του έμπειρου τερματοφύλακα Διονύση Χιώτη, του Χουσείν Μουμίν που έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ και του Φιλίπ Αρσενίεβιτς, ο οποίος έχει περάσει από τον Πανθρακικό.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνει και άλλη μία μεταγραφή. Συγκεκριμένα, προπονήσεις με τον Πανελευσινιακό ξεκίνησε από το Σάββατο (1/8) ο Αρμάντο Πουλίδο.

Ο λόγος για τον αδερφό του Άλαν Πουλίδο, που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1989 και αποτελεί παιδί της Τίγκρες, απ' όπου έμεινε ελεύθερος, ενώ την περασμένη σεζόν είχε προπονηθεί και αυτός με τον Λεβαδειακό, όταν ο Άλαν υπέγραψε με τους Βοιωτούς και ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Έτσι, ο Αρμάντο Πουλίδο θα λάβει μέρος στις προπονήσεις του Πανελευσινιακού και αν πείσει τον Τίμο Καβακά, τότε ο τεχνικός του συλλόγου θα ανάψει το... πράσινο φως για την απόκτησή του.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα