Ήττα στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία για Βέροια

Ήττα στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ήττα στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία για Βέροια

bet365

Στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία η Βέροια ηττήθηκε 2-1 από τη Χέρακλες. Το γκολ της «βασίλισσας του Βορρά» πέτυχε ο Μπαλάφας, που αποβλήθηκε. Επιστροφή την Κυριακή (2/8) για την ομάδα της Ημαθίας.

Το τελευταίο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους έδωσε η Βέροια το Σάββατο (1/8). Η «βασίλισσα του Βορρά» αντιμετώπισε τη Χέρακλες, κόντρα στην οποία έδειξε το καλό της πρόσωπο σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα για να ηττηθεί με 2-1.

Το 4-2-3-1 ήταν και πάλι το σύστημα που παρέταξε ο Γιώργος Γεωργιάδης, με τον Λόπεζ να είναι κάτω από τα δοκάρια, τον Μαλόν να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Τσουμάνη το αριστερό και τους Μαραγκό, Ετζενγκέλε να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Μπαλάφας, Βεργώνης και μπροστά τους ο Γεωργιάδης δεξιά, ο Γιαννούλης αριστερά και ο Άρτσε στον άξονα. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ναζλίδης.

Η Χέρακλες ήταν καλύτερη και στο 16' είχε δοκάρι, με τη Βέροια να απειλεί για πρώτη φορά στο 21' με την κεφαλιά του Βεργώνη, όταν η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζόμερ να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του Λόπεζ και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 36'. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, αλλά η ομάδα της Ημαθίας βρήκε τη λύση και έφτασε στην ισοφάριση.

Αυτό έγινε στο 61', όταν ο Μπαλάφας εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην αντίπαλη ομάδα και με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσια. Όμως, στο 65' ο αμυντικός χαφ είχε λογομαχία με αντίπαλο, με αποτέλεσμα να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα και να αφήσει τον σύλλογο της Ημαθίας με δέκα παίκτες.

Γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στους Ολλανδούς να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 84' με κοντινή κεφαλιά του Γκλαντόν. Παρά ταύτα, βέβαια, οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία με τον Γιουσούφ στο 88' για τη νέα ισοφάριση. Έτσι, το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τη Βέροια να βάζει τέλος στα φιλικά στη χώρα της τουλίπας με ήττα.

Τέλος, με αυτόν τον τρόπο, ολοκληρώθηκε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του συλλόγου της Ημαθίας, με την αποστολή να επιστρέφει στη βάση την Κυριακή (2/8) για να συνεχίσει προπονήσεις, πλέον, επί ελληνικού εδάφους.

Η 11άδα της Βέροιας: Λόπεζ (36' Βασιλειάδης), Μαλόν (80' Μάνος), Μαραγκός (88' Καρακώστας), Εντζεγκέλε, Τσουμάνης, Μπαλάφας, Βεργώνης (72' Μπατιόν), Γεωργιάδης (64' Όστοϊτς), Άρτσε (46' Κόλα), Γιαννούλης (24' Μερεμπασβίλι, 72' Νέτο), Ναζλίδης (64' Γιουσούφ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα