Χαβίτο: «Να κλείσω την καριέρα μου στην Εστρεμαδούρα»

Gazzetta team
Χαβίτο: «Να κλείσω την καριέρα μου στην Εστρεμαδούρα»

bet365

Ο Φρανθίσκο Χαβίτο δήλωσε χαρούμενος για την παραμονή του στην Ελλάδα, ενώ τόνισε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της περιοχής απ' όπου κατάγεται, την Εστρεμαδούρα.

Ικανοποιημένος για το γεγονός ότι και φέτος θα παίξει στην χώρα μας δηλώνει ο Φρανθίσκο Χαβίτο.

Παράλληλα, ο άσος του Πανθρακικού εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην Εστρεμαδούρα.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο:

«Περίμενα κάποια καλή πρόταση για να επιστρέψω στην Ισπανία, αλλά δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις που ήθελα. Έτσι τελικά αποφάσισα να παραμείνω στην Ελλάδα και υπέγραψα στον Πανθρακικό για ένα χρόνο. Θα ήθελα πάντως να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Εστρεμαδούρα».

Για την παραμονή του στην Ελλάδα δήλωσε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου που έμεινα στην Ελλάδα, γιατί βρίσκομαι πολλά χρόνια στη χώρα. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε χαρούμενοι εδώ, όλοι μας φέρονται πολύ καλά».

Για την περσινή του σεζόν στην Κέρκυρα: «Ο στόχος μας ήταν εξ αρχής να σωθούμε και τον πετύχαμε, άρα όλα καλά. Έπαιξα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα