Πάνω από 140.000.000 ευρώ σε Γκουαρντιόλα η Μάντσεστερ Σίτι!

Πάνω από 140.000.000 ευρώ σε Γκουαρντιόλα η Μάντσεστερ Σίτι!

bet365

Στην Αγγλία λέγεται ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να... σπάσει τα ταμεία της για δώσει το τιμόνι της ομάδας στον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων προπονητών για την αντικατάσταση του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Το συμβόλαιο του Χιλιανού εκπνέει τέλος του χρόνου και δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση από τους διοικούντες την ομάδα να ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Ετσι, ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου φέρεται να είναι ο εκλεκτός για να κάτσει στον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα για να τον δελεάσουν, σύμφωνα με τη «Sun» ετοιμάζεται προσφορά ύψους 100.000.000 λίρες (κάτι παραπάνω από 140.000.000 ευρώ δηλαδή), με τον Καταλανό να βάζει πάνω από 28.000.000 ευρώ τον χρόνο στον τραπεζικό του λογαριασμό για πέντε χρόνια.

Το εν λόγω ρεπορτάζ, ωστόσο, εμφανίζεται σίγουρο ότι με αυτό το ποσό έχουν ήδη κλείσει οι «πολίτες» τον νυν τεχνικό της Μπάγερν Μονάχου, που δεν φαίνεται να... ψήνεται να συνεχίσει στους Βαυαρούς, με το συμβόλαιό του να εκπνέει το καλοκαίρι του 2016.

Πάντως, μεταξύ μας, με αυτά τα λεφτά όχι τη Σίτι, αλλά και τους Λέοπαρντς του Κονγκό προπονείς και όχι για πέντε, για δέκα χρόνια!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα