Ετοιμος για Φέγενορντ ο Ολυμπιακός

Ετοιμος για Φέγενορντ ο Ολυμπιακός

Ετοιμος για Φέγενορντ ο Ολυμπιακός

bet365

Στον Ολυμπιακό είναι πανέτοιμοι για το δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, απέναντι στη Φέγενορντ.

Ακόμη ένα δυνατό φιλικό περιμένει τον Ολυμπιακό κατά τη φετινή του προετοιμασία, Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Φέγενορντ (21;00, Nova 1), με τους Ολλανδούς να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο ματς λόγω του ότι αποτελεί γι αυτούς πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Από την άλλη, ο Μάρκο Σίλβα θέλει να δει από τους παίκτες του στοιχεία όπως αυτά που έδειξαν ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο με την Τβέντε.

Εκεί, ήταν να αγωνιστεί κι ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος εν τέλει προτιμήθηκε να πάίξει σήμερα - κάτι που δεν θα συμβεί λόγω του μικροπροβλήματος που έχει.

Παράλληλα, δεν θα δούμε ούτε σήμετα τους Σιόβα και Μαζουακού. Ο Σαλίνο θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας κι οι Βούρος - Αυλωνίτης σε ακόμη ένα ματς θα αποτελέσουν το αμυντικό κεντρικό δίδυμο.

Σημαντική θα είναι η παρουσία φίλων του Ολυμπιακού στο «Ντε Κάιπ» που... διψούν να δουν την ομάδα τους από κοντά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα