Ατομικό για τέσσερις και βάρος στην τακτική (vid)

Ατομικό για τέσσερις και βάρος στην τακτική (vid)

Gazzetta team
Ατομικό για τέσσερις και βάρος στην τακτική (vid)

bet365

Η τακτική εξακολουθεί να είναι η βασικός άξονας πάνω στον οποίο δουλεύει ο Μάρκο Σίλβα στην Ολλανδία, που είδε τέσσερις ποδοσφαιριστές του να προπονούνται ατομικά.

Έμφαση στη δουλειά με τη μπάλα, τακτική και στρατηγική στον αγωνιστικό χώρο περιελάμβανε το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» στο Έρμελο και την Παρασκευή. Ο Μάρκο Σίλβα επιμένει στη δουλειά πάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης από την άμυνα προς την επίθεση, με στόχο την καλή κυκλοφορία της μπάλας, τις σωστές μεταβιβάσεις και τα καλά τελειώματα των φάσεων, με τους αμυντικούς να αναζητούν τις αντεπιθέσεις, δουλεύοντας στην δική τους επιθετική αντίδραση.

Ο Πορτογάλος δεν είχε στη διάθεσή του τους Σιόβα και Ομάρ, με τον πρώτο να συνεχίζει το πρόγραμμα που ακολουθεί. Ατομικά προπονήθηκε ο Μαζουακού, για τον οποίο τα πάντα παραμένουν ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα, αλλά και ο Φινμπόγκασον, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τρίτης (4/8) με τη Σίβασπορ.

Η πρωινή προπόνηση διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες, με τον Σίλβα να «χαρίζει» την απογευματινή προπόνηση, μένοντας ικανοποιημένος από όσα είδε το πρωί. Επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για το πρωί του Σαββάτου, ενώ το απόγευμα (20.00 τοπική ώρα) οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν τη Φέγενορντ στο γήπεδό της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα