Παπουτσάκης: «Πανεργοτελίτικη πανστρατειά για το αύριο»

Νίκος Τσιώκος
Παπουτσάκης: «Πανεργοτελίτικη πανστρατειά για το αύριο»

bet365

Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Δημήτρης Παπουτσάκης μέσω της Γενικής Συνέλευσης του Εργοτέλη, αφού αποφάσισε να τον οδηγήσει στη Football League.

«Πανεργοτελίτικη πανστρατειά για το αύριο», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Παπουτσάκης στη Γενική Συνέλευση του Εργοτέλη. Ο μεγαλομέτοχος των Κρητικών αποφάσισε να μπει μπροστά και να οδηγήσει τον σύλλογο του Ηρακλείου και τόνισε πως πρέπει άπαντες να είναι ενωμένοι, ενώ αναφέρθηκε και στις οφειλές προς παίκτες.

«Πανεργοτελίτικη πανστρατειά για το αύριο. Ό,τι χωρίζει τους εμπλεκόμενους πρέπει να τους ενώσει για το καλό του σωματείου. Ο Εργοτέλης θα πρέπει να είναι... ένα για να πάει μπροστά. Επίσης, κάλεσε οποιονδήποτε αγαπάει την ομάδα και θέλει να βοηθήσει να έρθει δίπλα του για να πάει μπροστά η ομάδα. Η οικογένεια του Εργοτέλη είναι μεγάλη και στόχος είναι να αλλάξει το DNA της ομάδας και θέλω να μπω μπροστά σε όλο αυτό το εγχείρημα.

Ο προγραμματισμός της ομάδας ξεκνάει με γνώμονα πως θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία. Σε ό,τι αφορά τα χρέη προς τους ποδοσφαιριστές, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τους διακανονισμούς, με... κούρεμα του χρέους, έτσι ώστε να ξεκινήσει η ομάδα χωρίς οικονομικά προβλήματα», ήταν τα λόγια του. «Ευχαρίστησε τον Γιάννη Δασκαλάκη για ό,τι έχει κάνει μέχρι στιγμής και που θα είναι δίπλα στη νέα προσπάθεια.

Σέβομαι την απόφαση που πάρθηκε και ο ερασιτέχνης θα κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του», είπε από τη μεριά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βαγγέλης Γιαννουλάκης. Τέλος, παρών ήταν και ο Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος έχει μετοχές στην ομάδα της Κρήτης, ενώ είναι και πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου. «Με χαρά μου άκουσα ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στη Β΄ κατηγορία με αξιοπρέπεια. Χαίρομαι για τη δεύτερη κατηγορία.

Με τον Δημήτρη Παπουτσάκη δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όλοι έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε είτε οικονομικά, είτε όχι. Εγώ για ακόμα μία φορά θα αποδείξω αν αγαπάω αυτή την ομάδα. Θα είμαι μαζί σου όπου μπορώ να βοηθήσω. Ο Εργοτέλης πρέπει να αποκτήσει ξανά ό,τι έχασε όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα. Ο Παπουτσάκης ήρθε πριν λίγες ημέρες στο μαγαζί μου και μιλήσαμε. Το ίδιο έκανε και ο κύριος Γιώργος Στειακάκης».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα