Οριστικά στη Football League ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Οριστικά στη Football League ο Εργοτέλης

bet365

Ο Δημήτρης Παπουτσάκης μπαίνει μπροστά για να οδηγήσει τον Εργοτέλη στη Football League, με τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν να ξεκινάει άμεσα.

Β' ή Γ' Εθνική; Ερώτημα που παρέμεινε αναπάντητο για δύο μήνες από τον Εργοτέλη, αφού... πάγωσαν τα πάντα, όταν προέκυψαν οι υποθέσεις των Βέροιας και Κέρκυρας. Αυτό, λοιπόν, απαντήθηκε στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής (31/7), που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, με τον Δημήτρη Παπουτσάκη να μπαίνει μπροστά για να οδηγήσει τους Κρητικούς στη Football League τη νέα σεζόν.

Στη ΓΣ παρόντες ήταν όλοι οι μέτοχοι και, πλέον, θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο οποίος έχει καθυστερήσει αρκετά, ώστε να αποφασιστεί ποιος θα είναι στην τεχνική ηγεσία και τι κινήσεις θα γίνουν στη μεταγραφική αγορά.

Πάντως, υπήρξε δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας athleticradio.gr που θέλει τον Γιάσμινκο Βέλιτς να είναι ο νέος προπονητής και μάλιστα αυτό τονίζει ότι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η άφιξή του στο Ηράκλειο. Από την ΠΑΕ δήλωσαν ότι μέχρι τώρα προείχε η ΓΣ και πως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη την παρούσα φάση με προπονητή ή παίκτες.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα