Νίνης: «Μόνο με... τρελή προσφορά Μπεργκ και Καρέλης»

Νίνης: «Μόνο με... τρελή προσφορά Μπεργκ και Καρέλης»

Νίκος Αθανασίου
Νίνης: «Μόνο με... τρελή προσφορά Μπεργκ και Καρέλης»

bet365

Ο Σωτήρης Νίνης κλήθηκε από το tuttomercato να μιλήσει για τους Καρέλη και Μπεργκ, αποθέωσε τους συμπαίκτες του και αναφέρθηκε στην πορεία του Παναθηναϊκού.

Ο Μάρκους Μπεργκ και ο Νίκος Καρέλης είναι στο επίκεντρο των Ιταλών μετά τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Φροζινόνε και το tuttomercato ζήτησε την άποψη του Σωτήρη Νίνη για τους δύο επιθετικούς του Παναθηναϊκού.

Ο πρώην άσος της Πάρμα, τόνισε μεταξύ άλλων:

"Είναι πολύ καλοί παίκτες, ειδικά ο Μπεργκ ο οποίος μπορεί ν' αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο επιθετικό, διεθνή με την Σουηδία και συμπαίκτης με τον Ιμπραχίμοβιτς. Ο σύλλογος θ' απαιτήσει αρκετά χρήματα για τους δύο παίκτες, εγώ όμως ελπίζω να μείνουν.
Ο Καρέλης είναι διαφορετικός παίκτης, έκανε 2-3 φανταστικές σεζόν. Είναι νέος, δυνατός και έξυπνος. Είναι χαρά μου ν' αγωνίζομαι μαζί τους και νομίζω ότι αν δεν υπάρξει κάποια τρελή προσφορά ο σύλλογος δεν θα τους παραχωρήσει".

Παράλληλα αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια και τις αναμετρήσεις με την Μπριζ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα