Αγόρασε Βαγιέχο η Ρεάλ

Αγόρασε Βαγιέχο η Ρεάλ

bet365

Οι Μαδριλένοι πλήρωσαν πέντε εκατ. ευρώ στη Σαραγόσα και πήραν το μεγάλο αμυντικό ταλέντο της Ισπανίας, τον 18χρονο Χεσούς Βαγιέχο.

Θεωρείται το μεγάλο αμυντικό ταλέντο του ισπανικού ποδοσφαίρου και πλέον ανήκει και επίσημα στη Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι πλήρωσαν στη Σαραγόσα πέντε εκατ. ευρώ (ένα λιγότερο από τη ρήτρα του) για τον Χεσούς Βαγιέχο. Πρόκειται για 18χρονο σέντερ μπακ, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του ήταν πέρσι αρχηγός της Σαραγόσα, αλλά και την Εθνικής Νέων της Ισπανίας, έχοντας συμμετοχές και με τις Ελπίδες.

Ο Βαγιέχο θεωρείται εξαιρετικός όχι μόνο ανασταλτικά, αλλά και τεχνικά, κάνοντας παιχνίδι από πίσω. Μάλιστα ήταν ο ηγέτης της ομάδας της Αραγωνίας, οδηγώντας την κοντά στην άνοδο στην Primera Division, ενώ βρέθηκε στην all star 11άδα της Segunda. Μόνο που στη Μαδρίτη θα μετακομίσει του χρόνου, καθώς για φέτος θα παραμείνει ως δανεικός στο «Λα Ρομαρέδα».

Η Ρεάλ επίσης πλήρωσε ακόμα ένα εκατ. ευρώ στη Σαραγόσα και πήρε και τον πιτσιρικά τερματοφύλακα, Νταρίο Ράμος, ο οποίος θα πάει κατευθείαν στη Β' ομάδα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα