Στα 10 εκατ. η Ρόμα για Μαζουακού, αλλά...

Στα 10 εκατ. η Ρόμα για Μαζουακού, αλλά...

Στα 10 εκατ. η Ρόμα για Μαζουακού, αλλά...

bet365

Η Ρόμα είναι έτοιμη να προσφέρει 10 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Μαζουακού, αλλά η διαφορά είναι... μεγάλη, με τις ερυθρόλευκες απαιτήσεις να ξεπερνούν τα 13 εκατ.

Το όνομα του Αρτούρ Μαζουακού από τα πιο hot στην Ιταλία, μιας και Ρόμα, Ιντερ, Τζένοα... καίγονται για να τον αποκτήσουν! Οπως αναφέρουν έγκυρα ιταλικά ΜΜΕ, η Ρόμα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 9 εκατ. ευρώ, αλλά και μπόνους που θα φτάνουν τα 10 εκατ! Ωστόσο, deal πάλι δεν θα... υπάρχει, μιας και τονίζεται πως οι ερυθρόλευκοι ζητούν ποσό που θα αγγίζει τα 15 εκατ. Η διαφορά είναι μεγάλη, ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν από την επιθυμία του Γκαρσία και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της Ρόμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα