Ατομικό και θεραπεία για Μαλεζά, Ρουσκουγέδα

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό και θεραπεία για Μαλεζά, Ρουσκουγέδα

bet365

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκαναν οι Μαλεζάς, Ρουσκουγέδα στη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού.

Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού. Οι Αγρινιώτες έκαναν προθέρμανση με ασκήσεις συντονισμού και ισορροπίας, ασκήσεις κατοχής μπάλας, επιθετικής ανάπτυξης και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Από το πρόγραμμα έμειναν εκτός οι Μαλεζάς, Ρουσκουγέδα, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό και θεραπεία. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Αιτωλοακαρνανίας θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στο Emileon το πρωί του Σαββάτου (1/8). Από εκεί και πέρα, τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν την απόκτηση δύο 13χρονων και ενός 14χρονου ποδοσφαιριστών, που θα ενισχύσουν τα τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Τρεις νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Μεσολογγίου απέκτησε ο Παναιτωλικός για να ενισχύσει τα τμήματα υποδομής του. Πρόκειται για τον Γιάννη Παλιάτσα (2002), τον Σωτήρη Φραγκούλη (2002) και τον Γιώργο Βασιλείου (2001), που υπέγραψαν τα νέα τους δελτία και ανήκουν από σήμερα στην οικογένεια του Παναιτωλικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα