"Στην επίθεση αλτρουισμό, στην άμυνα εγωισμό"! (Vids)

"Στην επίθεση αλτρουισμό, στην άμυνα εγωισμό"! (Vids)

Γιώργος Τσακίρης
"Στην επίθεση αλτρουισμό, στην άμυνα εγωισμό"! (Vids)

bet365

Άσκηση που αφορούσε τη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και τούμπαλιν από τον Δέλλα και τους παίκτες της ΑΕΚ... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΠΑΛΕΝΙΤΣΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Δουλειά στην άμεση μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και τούμπαλιν αφορούσε η δουλειά με την μπάλα με τον Τραϊανο Δέλλα να είναι (όπως θα ακουσετε και θα δειτε στα βίντεο) σε μεγάλα... κέφια.

Ο Έλληνας τεχνικός ζητούσε απ τους παίκτες του να παίξουν γρήγορα και ομαδικά στην επίθεση (επαναλαμβάνοντας συνέχεια και δυνατά τις λέξεις "γρήγορα" και "rapido" που έχουν την ίδια έννοια) και με εγωισμό στην άμυνα.

"Στην επίθεση πρέπει να έχουμε αλτρουισμό και στην άμυνα εγωισμό", τόνισε με νόημα στους "κιτρινόμαυρους" ο Δέλλας.

Εννοείται πως βασικό αντικείμενο της άσκησης ήταν η ταχύτατη εκδήλωση επίθεσης και η ανταπόκριση στην άμυνα και φυσικά το γκολ στο τελείωμα της εκδήλωσης κάθε επίθεσης...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα