Παναθηναϊκός: Αργεί η λύση με Μέντες

Παναθηναϊκός: Αργεί η λύση με Μέντες

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Αργεί η λύση με Μέντες

bet365

Στον πάγο μπαίνει μπρος το παρόν το θέμα της λύσης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Ντάβιντ Μέντες, το οποίο αναμένεται να ζεσταθεί ξανά στα τέλη του Αυγούστου.

Οι εκπρόσωποι του Ολλανδού συναντήθηκαν την Τετάρτη με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, όπου ξεκαθαρίστηκε ότι ο έμπειρος χαφ δεν έχει καμία πρόθεση να «καθίσει» πάνω στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, επιθυμώντας να βρεθεί λύση.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Goal, το θέμα δύσκολα θα λυθεί άμεσα, αφού η αγορά ακόμη τρέχει για ποδοσφαιριστές που οι ομάδες έχουν θέσει ως βασικούς στόχους και για περιπτώσεις σαν του Μέντες, αναμένεται να δραστηριοποιηθεί στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, όπου τα κλαμπ θα αναζητήσουν για εναλλακτικές λύσεις για να γεμίσουν το ρόστερ τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα