Στο τραπέζι για Χαφέζ η ΑΕΚ

Στο τραπέζι για Χαφέζ η ΑΕΚ

Gazzetta team
Στο τραπέζι για Χαφέζ η ΑΕΚ

bet365

Οι άνθρωποι της Wadi Degla βρίσκονται στην Αθήνα για να συζητήσουν με την ΑΕΚ τη μεταγραφή του Καρίμ Χαφέζ, με τις δύο πλευρές να μην είναι πολύ μακριά από συμφωνία.

Όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ, άνθρωποι της Wadi Degla, στην οποία ανήκει ο παίκτης βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ πληροφορίες από την Αίγυπτο ήθελαν τον ίδιο τον πρόεδρό της να έχει έρθει για συζητήσεις με την Ένωση.

Φαίνεται μάλιστα, πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει την πρότασή τους σε πρώτη φάση, ενώ συζητήθηκαν ήδη και πολλές λεπτομέρειες της συμφωνίας. Οι δύο πλευρές δεν φαίνεται να είναι μακριά από το deal και οι άνθρωποι της Wadi Degla αναμένεται κατόπιν να ταξιδέψουν στο Βέλγιο, όπου βρίσκεται ο παίκτης. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ανοικτό παραμένει για την ΑΕΚ και το θέμα του Ντιντάκ Βιλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα