Δεν το βάζουν κάτω στη Σαμπντόρια

Δεν το βάζουν κάτω στη Σαμπντόρια

Gazzetta team
Δεν το βάζουν κάτω στη Σαμπντόρια

bet365

Η Σαμπντόρια υπέστη ταπεινωτική ήττα από τη Βοϊβοντίνα, όμως ο Φερέρο προανήγγειλε κι άλλες μεταγραφές, ενώ ο Τζένγκα πιστεύει ότι το αποτέλεσμα θα κάνει καλό στην ομάδα.

«Μπορώ να πω μόνο ότι ευχαριστώ τους φίλους μας που είναι πάντα φανταστικοί. Χάσαμε δίκαια και μπορώ μόνο να απολογηθώ. Αυτό ήταν ένα παιχνίδι που τα κάναμε όλα λάθος. Τα συναισθήματα στα παιχνίδια του καλοκαιριού μπορούν να σε ανεβάσουν, αλλά αυτό ήταν ένα πρωτοφανές μπλακάουτ» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των Μπλουτσερκιάτι ο ισχυρός άνδρας της Σαμπ, προσθέτοντας: «Αυτή δεν είναι η Σαμπ μου. Δεν είναι η δυνατή ομάδα που χτίσαμε και πρέπει να ενισχυθούμε. Ίσως ήταν γραμμένο στα αστέρια να μην πάμε στο Europa League. Σε κάθε περίπτωση έχουμε ένα δεύτερο ματς να παίξουμε και στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ».

Ο Φερέρο δεν πτοήθηκε από την ήττα και δήλωσε αποφασισμένος για περισσότερες μεταγραφές: «Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα είναι δυνατή. Θα αγοράσουμε κι άλλους παίκτες, αλλά δεν μπορούν να παίξουν στον επαναληπτικό. Επαναλαμβάνω, ο κόσμος ήταν ο μοναδικός νικητής. Μία ακόμη φορά ήταν γενναιόδωροι και ξεχωριστοί».

Από την πλευρά του ο Βάλτερ Τζένγκα, εξέφρασε την πίστη του ότι η ταπεινωτική αυτή ήττα θα κάνει καλό στους Γενοβέζους: «Υποστήκαμε μία βαριά ήττα απόψε και θα μας κάνει καλό. Είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτούμε ό,τι συνέβη. Τα πρώτα δέκα λεπτά κάθε ημιχρόνου μεταμόρφωσαν το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Όμως όταν επιστρέψαμε στο γήπεδο, αντί να δείξουμε υπομονή χαρίσαμε το τρίτο γκολ στην αντεπίθεση. Και εκεί τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα