Μια αγωνιστική και... βλέπουμε ο Σάντσεθ

Μια αγωνιστική και... βλέπουμε ο Σάντσεθ

Νίκος Αθανασίου
Μια αγωνιστική και... βλέπουμε ο Σάντσεθ

bet365

Ο Σέρχιο Σάντσεθ, όπως αναμενόταν, τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για την κόκκινη στο παιχνίδι με την Μπριζ ενώ την ερχόμενη Πέμπτη θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή για να κρίνει αν θα επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή στον Ισπανό στόπερ.

Η απερισκεψία του Σέρχιο Σάντσεθ και η αποβολή στο ματς με την Μπριζ μπορεί να μην κόστισε στον Παναθηναϊκό ένα αποτέλεσμα που θα τον έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση ενόψει της ρεβάνς του Βελγίου, ωστόσο, ο Ισπανός κινδυνεύει να τιμωρηθεί με παραπάνω από μία αγωνιστική.
Η UEFA ενημέρωσε το «τριφύλλι» για την ποινή της μίας αγωνιστικής και την ερχόμενη Πέμπτη(6/8) στην συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής θα κριθεί αν υπάρχει λόγος για μεγαλύτερη ποινή. Κάτι που δεν συγκεντρώνει πιθανότητες. Εξάλλου και η αποβολή από μόνη της ήταν τραβηγμένη από τα μαλλιά και υπερβολική.

Συζήτηση για Λεωφόρο και Τσάμπιονς Λιγκ

Από κει και πέρα κλιμάκιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επιθεώρησε την Λεωφόρο, όπως και το Ολυμπιακό Στάδιο, συνομιλώντας με τους ανθρώπους της ΠΑΕ για τα κριτήρια και τις απαιτήσεις που υπάρχουν σχετικά με το Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν συνεργάσιμοι και είναι ξεκάθαρο πως θέληση του Παναθηναϊκού είναι να δώσει κάθε ευρωπαϊκό του παιχνίδι στην φυσική του έδρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα