Ρεάλ Μαδρίτης – Μίλαν 0-0 (10-9 πεν.) (gTV)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μίλαν 0-0 (10-9 πεν.) (gTV)

bet365

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν στα πέναλτι (10-9) της Μίλαν και πήραν και το ασιατικό σκέλος του τουρνουά ICC. Ωραίος και μοιραίος για τους Ροσονέρι ο 16χρονος πορτιέρε τους.

Αφού κατέκτησε το τουρνουά ICC στην Αυστραλία, η Ρεάλ πήρε και την έκδοση του στην Κίνα. Αυτό το κατάφερε με περιπετειώδη τρόπο κόντρα στη Μίλαν και ενώ το παιχνίδι τους αναδείχτηκε ισόπαλο χωρίς γκολ. Η διαδικασία λοιπόν κρίθηκε στα πέναλτι, όπου ήρωας και μοιραίος για τους Ροσονέρι αναδείχτηκε ένας απίθανος πιτσιρικάς.

Ο γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1999 τερματοφύλακας, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αφού απέκρουσε το πέναλτι του Κρόος (το 5ο της σειράς) και παρέτεινε την ζωή της ομάδας του, ήταν εκείνος που αστόχησε στο 10ο και έτσι οι Μαδριλένοι πανηγύρισαν τελικά με 10-9. Συνολικά εκτελέστηκαν 22 πέναλτι!

Νωρίτερα στο παιχνίδι η Μίλαν μπόρεσε και στάθηκε καλά απέναντι στα αστέρια της Βασίλισσας και όχι μόνο κράτησε το μηδέν πίσω, αλλά είδε τον Μπάκα να σπαταλάει την μεγάλη ευκαιρία του ματς. Ο Κολομβιανος επιθετικός ήταν εκείνος που έχασε και το 3ο πέναλτι μετέπειτα και με τη γενικότερη αστοχία του συνέβαλε στην ήττα των Μιλανέζων.

 

Τελευταία Νέα