Επιβεβαιώνει η Φροζινόνε για Μπεργκ!

Επιβεβαιώνει η Φροζινόνε για Μπεργκ!

Επιβεβαιώνει η Φροζινόνε για Μπεργκ!

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Φροζινόνε, Μάρκο Τζιανίτι επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr πως βρίσκεται στην Αθήνα επισημοποιώντας το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Μάρκους Μπεργκ.

Το ενδιαφέρον της νεοφώτιστης στη Serie A, Φροζινόνε για τον Μάρκους Μπεργκ μπορεί να προέκυψε από το πουθενά ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι φιλολογικό!

Στον Παναθηναϊκό μπορεί να μην βάζουν πωλητήριο στον Σουηδό σταρ, ειδικά για μία μικρομεσαία ιταλική ομάδα, η οποία θεωρητικά δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις τόσο του «τριφυλλιού», όσο και του Μπεργκ.

Η παρουσία στην Αθήνα του τεχνικού διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Μάρκο Τζιανίτι εγείρει ερωτηματικά, καθώς το κόστος μίας μεταγραφής αυτού του επίπεδου κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολο για να καλυφθεί από την Φροζινόνε.

Το gazzetta.gr, επικοινώνησε με τον Μάρκο Τζιανίτι, ο οποίος επιβεβαίωσε πως βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό για μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας του. φωτογραφίζοντας τον Μάρκους Μπεργκ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και μέλος της διοίκησης της Φροζινόνε. «Πράγματι είμαστε στην Αθήνα. Στην παρούσα φάση κοιτάζουμε διάφορους παίκτες. Ο Μπεργκ είναι ένας από αυτούς».

Σε ερώτημα του gazzetta.gr για το αν η Φροζινόνε είναι σε θέση να καλύψει υποθετικά το κόστος μιας τέτοιας μεταγραφής απέφυγε να τοποθετηθεί.

«Συγνώμη αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποσά στην παρούσα φάση. Είναι νωρίς».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Φροζινόνε, Αντόνιο Ντ' Αγκάτα με παρέμβαση του στο gazzetta.gr διέψευσε τους αξιωματούχους της ιταλικής ομάδας τονίζοντας πως «η Φροζινόνε δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τους Μπεργκ και Καρέλη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα