«Ζέσταμα» με στοιχεία για το ΠΑΟΚ - Σπάρτακ Τρνάβα

«Ζέσταμα» με στοιχεία για το ΠΑΟΚ - Σπάρτακ Τρνάβα

Gazzetta team
«Ζέσταμα» με στοιχεία για το ΠΑΟΚ - Σπάρτακ Τρνάβα

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φροντίζει να βάλει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο κλίμα της αποψινής αναμέτρησης με τη Σπάρτακ Τρνάβα στην Τούμπα, παρουσιάζοντας ενδιαφέροντα στοιχεία για το ματς, αλλά και πληροφορίες για τις συναντήσεις του 1997.

Αναλυτικά:

#6 γκολ σημείωσε ο ΠΑΟΚ στις δύο αναμετρήσεις του με την Σπάρτακ Τρνάβα που πραγματοποιήθηκαν την σεζόν 1997-98 για τα προκριματικά του Κυπέλλου UEFΑ όπως ήταν η ονομασία του θεσμού εκείνη την εποχή. Αυτές είναι και οι μοναδικές συναντήσεις που έχει στα Κύπελλα Ευρώπης ο ΠΑΟΚ με ομάδες από την Σλοβακία.

#2 από τα αυτά τα έξι γκολ είχε πανηγυρίσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης που έδωσε το “σύνθημα” της ανατροπής στο πρώτο ματς της Τούμπας, όπου η Σπάρτακ είχε προηγηθεί με 3-0 στο 27ο λεπτό με τα γκολ των Ουιλάκι (22′, 27′) και Λούχοβι (24′), ενώ σημείωσε και το μοναδικό τέρμα του επαναληπτικού στην Σλοβακία. Ο Σπύρος Μαραγκός σημείωσε άλλα δύο γκολ μέχρι το ημίχρονο (36′, 45′) και ο Δικέφαλος πήγε στα αποδυτήρια με το 3-3 που έγινε 5-3 μετά την ανάπαυλα (53′ Φραντζέσκος, 80′ Ολιβάρες).

#6 αγώνες έδωσε ο ΠΑΟΚ εκείνη την σεζόν στο Κύπελλο UEFA, αφού στον πρώτο γύρο του θεσμού αντιμετώπισε την Άρσεναλ σε μια από τις πιο ιστορικές προκρίσεις της ομάδας με την ισοπαλία μέσα στο Χάιμπουρι. Ακολούθησαν οι αναμετρήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 5-2 στην Ισπανία, αλλά στην Τούμπα σε ένα εκπληκτικό ματς αναδείχθηκε ισόπαλος 4-4 με τους Ισπανούς.

#7 ματς μαζί με αυτό κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα θα συμπληρώσει ο ΠΑΟΚ για ευρωπαϊκές διοργανώσεις μήνα Ιούλιο. Μέχρι την φετινή σεζόν είχε τέσσερις αναμετρήσεις τόσο νωρίς μέσα στην σεζόν και για το 2015-16 προσέθεσε ακόμη τρεις. Μέχρι τώρα η συγκομιδή σε 6 ματς είναι 3 νίκες – 1 ισοπαλία – 2 ήττες και τα γκολ 12-6 υπέρ του ΠΑΟΚ.

#3 γκολ έχει σημειώσει ήδη ο Μακ στις δύο αναμετρήσεις με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεπ, ενώ τα άλλα ήρθαν από τους Λούκας - Πέλκα - Κίτσιου και το αυτογκόλ του Μρτσέλα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα