Μαζουακού: «Δεν μπορείς να πεις όχι στη Ρόμα»

Μαζουακού: «Δεν μπορείς να πεις όχι στη Ρόμα»

Μαζουακού: «Δεν μπορείς να πεις όχι στη Ρόμα»

bet365

Με κολακευτικά σχόλια για την Ρόμα αναφέρθηκε ο Αρτούρ Μαζουακού τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να πει όχι στους «τζιαλορόσι».

Ίντερ και Ρόμα κονταροχτυπιούνται για χάρη του Αρτούρ Μαζουακού δίχως ωστόσο να έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος μπακ κλήθηκε από την Gazzetta dello Sport να καταθέσει την άποψη του για το γεγονός πως βρίσκεται στην ατζέντα των «τζιαλορόσι».

«Έρχομαι από τη δεύτερη χρονιά μου σαν επαγγελματίας. Μου αρέσει που με θέλουν μεγάλες ομάδες γιατί σημαίνει ότι τα πηγαίνω καλά, όμως πρέπει να βελτιώσω ακόμα αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μου.

Το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει πολλή τακτική. Το καμπιονάτο είναι από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο. Σε ότι αφορά την Ρόμα, θα ήταν όνειρο αν έπαιζα γι’ αυτή. Παίζει κάθε χρόνο Τσάμπιονς λιγκ και παλεύει για το πρωτάθλημα.

Δε μπορείς να πεις όχι στη Ρόμα αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Έχει ζωντανούς θρύλους όπως ο Τότι, υπάρχει ο Ντε Ρόσι, αλλά και ο συμπατριώτης προπονητής μου κ. Γκαρσία».

Παράλληλα ο πρώην παίκτης της Βαλενσιέν ρωτήθηκε και για την Ίντερ.

«Ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ίντερ. Εκεί πλέον ανήκει και ο Κοντογκμπιά, τον οποίο θεωρώ αδερφό μου. Τώρα όμως σκέφτομαι τον Ολυμπιακό μία ομάδα που μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα