Φαν Χάαλ: «Δεν ξέρω καν που είναι ο Ντι Μαρία»!

Φαν Χάαλ: «Δεν ξέρω καν που είναι ο Ντι Μαρία»!

Κώστας Ζάλιαρης
Φαν Χάαλ: «Δεν ξέρω καν που είναι ο Ντι Μαρία»!

bet365

Ενδεχομένως κάτι να γνωρίζει για τις διαπραγματεύσεις με την Παρί, όμως ο Λουίς Φαν Χάαλ φάνηκε ότι έχει μείνει στην ... απ' έξω όσον αφορά το τι γίνεται ακριβώς με τη μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία, για τον οποίο ουδείς γνωρίζει που βρίσκεται!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας επί αμερικανικού εδάφους και αμέσως μετά, ο Λουίς Φαν Χάαλ, ερωτηθείς για τις εξελίξεις με τον Άνχελ Ντι Μαρία και τη διαφαινόμενη μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν αφοπλιστικός, λέγοντας:

«Δεν ξέρω ούτε που βρίσκεται αυτή τη στιγμή... Αν το ξέρετε εσείς, πείτε μου κι εμένα» ήταν η δήλωση του Ολλανδού που προξένησε εντύπωση στους εκπροσώπους του Τύπου!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν είχε ταξιδέψει ποτέ στις ΗΠΑ για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Γιουνάιτεντ με τη «δικαιολογία» που έβγαινε προς τα έξω να είναι πως έχασε απλά την πτήση... Ο Λοράν Μπλαν, από την πλευρά του, έχει επιβεβαιώσει ότι σύντομα η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί, όμως ο Φαν Χάαλ έδειξε να μη γνωρίζει ακριβώς όσα έχουν συμβεί...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα