Σάντσεθ: «Έπεσα στην παγίδα του»

Σάντσεθ: «Έπεσα στην παγίδα του»

Gazzetta team
Σάντσεθ: «Έπεσα στην παγίδα του»

bet365

Εξηγήσεις για το λόγο για τον οποίο είδε την κόκκινη κάρτα στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έδωσε στο Γιάννη Αναστασίου ο Σέρχιο Σάντσεθ, παραδεχόμενος το λάθος του.

«Ο αντίπαλος με προκάλεσε δύο φορές στα πρώτα τριάντα λεπτά. Αρχικά μου έδωσε μια αγκωνιά σε μια διεκδίκηση, ενώ λίγο αργότερα μου έδωσε ακόμη ένα ύπουλο χτύπημα από πίσω στη μέση, σε μια διεκδίκηση. Αυτό βεβαίως δεν είναι δικαιολογία. Έκανα μεγάλη βλακεία. Ήταν ασυγχώρητο από μέρους μου το γεγονός ότι έπεσα στη παγίδα του και δεν έπρεπε να πάω έτσι πάνω στο τάκλιν...» φέρεται να είπε ο Ισπανός σέντερ μπακ στον προπονητή του Τριφυλλιού, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal.

Ο 41χρονος τεχνικός του ξεκαθάρισε: «Για την εμπειρία σου δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοια λάθη. Είσαι πολύ έμπειρος παίκτης, έχεις παραστάσεις από τοπ επίπεδο και πρέπει να λειτουργείς με το μυαλό και να μην αφήνεις εκτεθειμένη την ομάδα, διότι έτσι ζημιωνόμαστε όλοι μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα