Η εκδίκηση της Ρεντ Μπουλ (vids)

Gazzetta team
Η εκδίκηση της Ρεντ Μπουλ (vids)

bet365

Η Σάλτσμπουργκ πήρε εκδίκηση από τη Μάλμε και παράλληλα προβάδισμα πρόκρισης για τα πλέι οφ επικρατώντας 2-0. Σοβαρό προβάδισμα για Βασιλεία, το πάνω χέρι Αγιαξ, Σέλτικ, Παρτιζάν, Αστάνα!

Πέρσι η Σάλτσμπουργκ αποκλείστηκε στα Play Off από τη Μάλμε και φέτος ήρθε ο καιρός για την εκδίκηση. Οι Αυστριακοί υποδέχτηκαν τους Σουηδούς και αυτή τη φορά αν και ζορίστηκαν, πήραν ένα καθαρό προβάδισμα πρόκρισης από τον Γ' Προκριματικό Γύρο. Η ομάδα της Ρεντ Μπουλ ήταν καλύτερη και άνοιξε το σκορ με γκολάρα του Ούλμερ (51'). Ο σκόρερ πυροβόλησε με τρομερό αριστερό και αφού είχε προηγηθεί συνδυασμός από κόρνερ. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 89' με πέναλτι του Χίντερεγκερ και έτσι οι Σουηδοί θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση τους στη ρεβάνς.

Η Βασιλεία πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης, αφού επικράτησε στην Πολωνία της Λεχ Πόζναν με 3-1 κάνοντας έτσι τον επαναληπτικό στο «Σανκτ Γιάκομπ Παρκ» να μοιάζει με τυπική διαδικασία. Η Σέλτικ δεν έπεισε κόντρα στην Κάραμπαγκ, ωστόσο ένα τέρμα του Μπογιάτα στο 82' της έδωσε το πάνω χέρι! Στο Βουκουρέστι η Στεάουα έπαιζε χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας και η Παρτιζάν το εκμεταλλεύθηκε αποσπώντας ισοπαλία 1-1. Προηγήθηκε με τον Βουλίτσεβιτς, ωστόσο ο Βαρέλα ισοφάρισε για τους Ρουμάνους. Παράλληλα, η Ελσίνκι αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Αστάνα, με την ομάδα του Καζακστάν να έχει το πλεονέκτημα.

Στη Βιέννη ο Αγιαξ απέσπασε ισοπαλία 2-2 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ. Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με δυο γκολ του Κλάασεν στο α' μέρος, ωστόσο η Ραπίντ με αντεπίθεση διαρκείας έφερε το ματς στα ίσα. Ο Κάιντζ στο 38 πέτυχε το 2-1 και μπορεί οι γηπεδούχοι να έμειναν με δέκα παίκτες, αλλά ο Μπέριτς στο 76' διαμόρφωσε το 2-2.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα