Σίλβα: «Kοντά σε αυτό που θέλουμε»

Σίλβα: «Kοντά σε αυτό που θέλουμε»

Gazzetta team
Σίλβα: «Kοντά σε αυτό που θέλουμε»

bet365

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του α' μέρους παρουσιάστηκε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του είναι πιο κοντά σε αυτά που θέλει.

«Πήραμε μια δίκαιη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σωστά οργανωμένοι, κάναμε φάσεις. Στο δεύτερο βγήκε η κούραση της έως τώρα προετοιμασίας. Είμαστε πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να φτάσουμε στον στόχο μας. Οι παίκτες μας προσαρμόζονται στον τρόπο προπόνησης, πρέπει να συνηθίσουν γι’ αυτό ανεβάζουμε σταδιακά την ένταση και τον ρυθμό», είπε ο Μάρκο Σίλβα. Οσον αφορά το ντεμπούτο του Φινμπόγκασον που δεν έγινε, ο Πορτογάλος τόνισε πως ήταν κουρασμένος και για το λόγο αυτό τον ξεκούρασε ενόψει Φέγιενορντ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα