Με την ίδια συνταγή και με Σπαρτάκ Τρνάβα (vid)

Με την ίδια συνταγή και με Σπαρτάκ Τρνάβα (vid)

Gazzetta team
Με την ίδια συνταγή και με Σπαρτάκ Τρνάβα (vid)

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ αναμένεται να ξεκινήσει στο αυριανό (30/7) με τους Σλοβάκους με την ίδια 11αδα που χρησιμοποίησε και στην αναμέτρηση με την Λοκομοτίβα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας, για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα στα πλαίσια του 3ου Προκρικματικού Γύρου του Europa League, η οποία περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στην Νέα Μεσημβρία.
πρόγραμμα πέρα από το καθιερωμένο ζέσταμα με ελαφρύ τρέξιμο και ασκήσεις με εμπόδια, περιλάμβανε δουλειά σε κυκλοφορία μπάλας, αλλαγές κατεύθυνσης, τακτική με δίτερμα στο μισό γήπεδο και για φινάλε στημένες φάσεις.

Κλάους και Πόζογλου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γλύκος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Ο Χαρίσης ακολούθησε θεραπεία στο γυμναστήριο και η αποθεραπεία του προχωράει κανονικά και χωρίς προβλήματα. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα η οποία αποτελείται από τους εξής: Όλσεν , Μελίσσας , Βίτορ , Κόστα , Σκόνδρας , Τζαβέλλας , Κίτσιου , Κωνσταντινίδης , Τζιόλης , Μαντούρο , Κ.Σαββίδης , Κάτσε , Μακ , Λούκας , Κοροβέσης , Μυστακίδης , Πέλκας , Σαλπιγγίδης και Κουλούρης .

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί το πρωί της Πέμπτης στις 09:45 στο γήπεδο της Τούμπας από όπου και θα αναχωρήσει για το Makedonia Palace για ξεκούραση μέχρι τον αγώνα, ενώ όσοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Τούντορ για την αναμέτρηση θα προπονηθούν στις 08:45 στην έδρα της ομάδας".

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα