Δέλλας: «Πιο γρήγορη κυκλοφορία» (vid)

Δέλλας: «Πιο γρήγορη κυκλοφορία» (vid)

Γιώργος Τσακίρης
Δέλλας: «Πιο γρήγορη κυκλοφορία» (vid)

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας θέλει πιο γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας από τους παίκτες του, δήλωσε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές και τόνισε πως ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της ΑΕΚ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΟΠΑΛΕΝΙΤΣΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας σε γενικές γραμμές από τα όσα έδειξαν οι παίκτες του στο φιλικό με την Χάποελ Καταμόν Ιερουσαλήμ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, όμως, θέλει πιο γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, αλλά πιστεύει ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της Ένωσης.

«Νομίζω ότι η κατοχή είναι ένα στοιχείο που θέλω να έχει η ομάδα. Ο αντίπαλος έκλεινε καλά τους χώρους, εμείς θα έπρεπε να έχουμε ταχύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Σε κάποιες στιγμές έγινε σε κάποιες όχι, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για την ανάπτυξη: «Είχαμε θέματα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Σε μια-δυο προπονήσεις δεν διορθώνονται αυτά τα πράγματα. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και έχουμε χρόνο μπροστά μας»

Για τους νέους παίκτες: «Σιγά σιγά αρχίζουν να καταλαβαίνουν οι παίκτες τα χαρακτηριστικά των συμπαικτών τους, αλλά και την δική μου φιλοσοφία. Νομίζω ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα