Γιάραμπεκ: "Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, δεν τον φοβόμαστε"

Γιάραμπεκ: "Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, δεν τον φοβόμαστε"

Gazzetta team
Γιάραμπεκ: "Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, δεν τον φοβόμαστε"

bet365

Ο προπονητής της Σπαρτάκ Τρνάβα Γιουράι Γιάραμπεκ στην συνέντευξη Τύπου μίλησε για το κίνητρο που έχουν οι παίκτες λόγω του ΠΑΟΚ. Έδωσε τον τίτλο του φαβορί στον Δικέφαλο, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες που θα έχει η ομάδα του.

Ο τεχνικός της Σπαρτάκ αρχικά είπε τα εξής: "Τα συναισθήματα είναι έντονα, γιατί η Σπαρτάκ συναντάται μετά από πολλά χρόνια με τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι θα είναι αξιόλογο και χαιρόμαστε που θα παίξουμε ενάντια στον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες μου. Είναι για μας το πρώτο παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο, σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ αλλά δεν τον φοβόμαστε. Είναι μεγάλο κίνητρο για μας ο ΠΑΟΚ που είναι στο ρόλο του φαβορί και εμείς το αουτσάιντερ. Θα βρεθούν παίκτες αντιμέτωποι διεθνής εμβέλειας. Τα αστέρια της Σπαρτάκ θα βρεθούν απέναντι στα αστέρια του ΠΑΟΚ".

Για το αν επηρεάσει τους παίκτες του η ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ με την Λοκομοτίβα είπε: "Τον αγώνα τον είδα αλλά θεωρώ ότι η Λοκομοτίβα μπήκε με φόβο στο παιχνίδι και γρήγορα το σκορ ήταν 3-0 και είχε λήξει".

Αν έχει ξεχωρίσει κάποιους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου είπε: " Σίγουρα έχει αξιόλογους παίκτες, αλλά θα την αντιμετωπίσουμε σαν ομάδα".

Για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν την ώρα του αγώνα ανέφερε τα εξής: "Η Θεσσαλονίκη είναι μεγαλούπολη. Εμείς είμαστε από μια πόλη 70.000 κατοίκων, ίσως είναι πιο θερμοί οι οπαδοί μας, θα το δείτε και από κοντά. Για τις συνθήκες του αγώνα, είχαμε υψηλές θερμοκρασίες τις τελευταίες ημέρες και θα έλεγα πως είμαστε συνηθισμένοι"

Για την ομάδα του και τις απουσίες που έχει είπε: "Δεχτήκαμε αρκετά γκολ, λόγω αλλαγών που έχουμε στην ομάδα με τραυματισμούς και κάρτες. Θα προσπαθήσουμε η αμυντική μας γραμμή να είναι καλύτερη από τους τελευταίους αγώνες

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα