Η πρόταση Ολυμπιακού για Σαμπράνο!

Η πρόταση Ολυμπιακού για Σαμπράνο!

Η πρόταση Ολυμπιακού για Σαμπράνο!

bet365

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον Κάρλος Σαμπράνο και η Bild τονίζει πως του προσφέρει 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Φεύγει από την Αϊντραχτ; Μένει στη Bundesliga; Το ήξεις - αφήξεις του Κάρλος Σαμπράνο είναι λίγο πριν το τέλος και η Bild τονίζει: «Σήμερα, το αργότερο αύριο, ο μάνατζερ του, Έλιο Κασαρέτο θα έρθει στη Φρανκφούρτη. Τότε θα αποφασιστεί αν θα παραληφθεί η ρήτρα του και μείνει άλλο έναν χρόνο, ή αν θα φύγει». Πάντως, ο Ολυμπιακός πιέζει για την απόκτησή του, όπως άλλωστε η Γαλατά και η Τράμπζονσπορ.

Ωστόσο, όπως σας έχουμε αναφέρει μέσα από το Gazzetta.gr, οι Πειραιώτες είναι αρκετά ζεστοί και ο Περουβιανός αποτελεί το Νο1 στόχο του Μάρκο Σίλβα. Η γερμανική εφημερίδα τονίζει πως ο Ολυμπιακός προσφέρει στον παίκτη μισθό 1.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ πλεονέκτημα των «ερυθρόλευκων» είναι και η συμμετοχή στο Champions League. «Ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είναι ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης. Η ιδιάζουσα περίπτωση του πολυεκατομμυριούχου προέδρου δεν έχει πρόβλημα να κόψει το μισθό όλων των παικτών μετά από ματς όπου έχουν κακή απόδοση ή να βάλει πρόστιμο σε όλη την ομάδα» καταλήγει η Bild.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα